Inici Destacats Repte anoienc per fer una ‘Riuada de nassos’ al Camí de Santiago

Repte anoienc per fer una ‘Riuada de nassos’ al Camí de Santiago

COMPARTIR

L’hostaletenc Francesc Esteve està a punt de realitzar, per cinquè any consecutiu, un recorregut pel Camí de Santiago per ajudar l’ONG Pallapupas dedicada a recolzar els infants ingressats en els hospitals amb accions que també inclouen altres col·lectius.

Per celebrar aquest cinquè any, en lloc de realitzar el Camino de Santiago en 3 trams i/o anys, Esteve intentarà realitzar-ho complet, els 770km durant el mes d’abril. Sortint dels Hostalets de Pierola el 30 de març i iniciant el diumenge 31 la primera etapa sortint de Roncesvalles i amb la meta d’arribar el 29 d’abril a Santiago de Compostela.

El repte solidari que ha realitzat l’anoienc durant aquests anys és una #RiuadadeNassos repartint nassos vermells als peregrins que es va trobant pel camí a canvi d’una petita donació que es registra al web MigranodeArena, on també recull ajudes per afrontar aquest repte en suport de Pallapupas.

Esteve afronta aquesta cinquena riuada de nassos amb l’objectiu de fer el repte solidari encara més gran que els anys anteriors.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*