Inici Destacats Es reprenen els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia

Es reprenen els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia

COMPARTIR

Aquest dissabte 10 d’abril han tornat els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. Després de més de 12 mesos d’aturada obligada per la situació epidemiològica de la COVID-19 s’ha pogut reprendre la competició més desitjada pels esportistes escolars.

Un total de 20 equips en la competició de Polisportiu, 8 equips en la competició de bàsquet i 6 equips en la competició de futbol sala s’han sumat a participar en aquest tram final de curs en els Jocs. Es compleixen totes les mesures de seguretat i higiene marcades pel PROCICAT en relació a la COVID i això fa que els i les participants puguin jugar de la manera més segura possible demostrant que l’esport és segur. Els centres educatius participants són: Garcia Fossas, Jesús Maria, Monalco, Emili Vallès, Ateneu, Garcia Lorca, IES Montbui, CFS Òdena, Escola Pia, Castell d’Òdena, IES Pla de les Moreres, CB Masquefa, Escola Anoia i UE Tous

Els equips prebenjamins i benjamins van disputar partits a futbol sala i els alevins a bàsquet. Només cal que mireu les fotos publicades per veure les cares de satisfacció dels esportistes per poder tornar a jugar amb els seus companys i companyes defensant els colors de la seva escola.

Aquesta setmana ha començat l’activitat Fem Rítmica de manera virtual. S’ha enregistrat els exercicis de les gimnastes per, posteriorment, fer la valoració online. Aquesta és la primera jornada del campionat comarcal de gimnàstica rítmica. Posteriorment, la segona jornada ja es farà de manera presencial. Les entitats que participen d’aquesta activitat són: Igualada Club Gimnàstic, Club Gimnàstic Òdena, Club Rítmica Manresa, Club Gimnàstic Ballerina i Club Esportiu Montbui.

Durant la setmana també s’estan duent a terme els plans de promoció d’atletisme, orientació, gimnàstica artística, el circuit municipal de cros i el circuit BTT. Totes aquestes activitats destinades als grups bombolla dels centres educatius.

El dissabte 17 d’abril se celebrarà la segona jornada dels esports d’equip dels Jocs. També se celebrarà el Campionat Comarcal d’Atletisme en categoria benjamina a l’Estadi Atlètic d’Igualada. A la tarda se celebrarà la 1a jornada de Control de Natació. Diumenge 18 d’abril se celebrarà el 1r Cros Escolar al Parc Puigcornet d’Igualada corresponent al Circuit de Cros Escolars de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*