Inici Societat La renovada plaça del Pi de Montbui, abans de l’estiu

La renovada plaça del Pi de Montbui, abans de l’estiu

COMPARTIR

El projecte de reforma de la Plaça del Pi serà una realitat abans de l’estiu. Actualment s’estan tancant els darrers serrells administratius i, si es compleixen els terminis previstos, les obres de la remodelació d’aquesta característica plaça del barri del Pi començaran durant les properes setmanes.

La proposta de reforma de la plaça del Pi inclou l’eliminació de l’arbrat actual, també la creació d’una plataforma única pel conjunt de l’espai, la renovació del paviment, l’adequació dels espais d’estada, la millora en l’accessibilitat i seguretat dels vianants, entre d’altres aspectes. També s’aconseguirà una millora de la xarxa d’instal·lacions existents d’aigua i clavegueram, així com la incorporació de nova vegetació i mobiliari urbà per tal de millorar la qualitat dels espais d’estada.

Com explica l’Alcalde montbuienc Teo Romero “la nova Plaça del Pi és un projecte necessari i reivindicat al barri del Pi. Es tracta de la renovació d’un espai emblemàtic, on el creixement d’arrels de pins estava fent malbé en alguns casos en mateix carrer i el clavegueram. Confiem tenir el projecte finalitzat pels volts de l’estiu i vull destacar que aquest projecte ha tingut un important consens amb el veïnatge del barri, amb qui ens hem reunit en diferents ocasions per concretar al màxim l’actuació” .

Precisament un dels punts destacats d’aquest projecte és el canvi dels pins que tradicionalment han presidit aquest espai per tres aurons blancs, uns arbres de fulla caduca que a l’estiu donaran ombra i a l’hivern afavoriran el pas de la llum. La nova plaça del Pi estarà il·luminada amb llums LED d’intensitat ajustable i també s’aconseguirà una millora notable del mobiliari urbà per afavorir la comoditat dels espais públics d’estada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*