Inici Destacats Renovació a les JERC de l’Anoia

Renovació a les JERC de l’Anoia

COMPARTIR

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Anoia celebren el seu congrés comarcal i renoven el comitè comarcal, que ha escollit Jordi Puiggròs (La Pobla de Claramunt) com a nou portaveu Comarcal. També celebren els 4 anys, havent aconseguit més de 40 militants i seccions locals a les principals ciutats de la comarca.

Les JERC Anoia, reconstituïdes el passat mes de març del 2013, celebren enguany 4 anys i ho fan amb una renovació de la direcció comarcal. La fins ara Portaveu Comarcal, Gemma Marsal, ha celebrat que el projecte de JERC a l’Anoia “ha crescut moltíssim des del 2013, quan no hi havia ni un militant a la comarca. Ara, en som més de 40”. Segons Marsal, el creixement ha estat fruit “d’un esforç constant per ser útils al jovent de la comarca, oferir eines d’incisió directe en la política i per la lluita inalterable per la independència i la justícia social del nostre país”.

El nou portaveu comarcal, Jordi Puiggròs (de La Pobla de Claramunt) ha destacat la feina feta durant aquests 4 anys esdevenint la força política juvenil amb “més implementació territorial, més militància i més activitats de tota l’Anoia”, un fet que, segons Puiggròs, “se li ha de donar continuïtat i potenciar a través de campanyes, activitats i aportant solucions als joves del nostre territori”.

Actualment les JERC Anoia tenen seccions locals a Igualada, Piera, Masquefa, La Pobla de Claramunt i recentment a Vilanova del Camí, i amb militància a Calaf, Òdena i Santa Margarida de Montbui. Puiggròs es marca com a objectius “expandir encara més les JERC a la comarca, volent creant seccions locals a “Capellades, Calaf i Santa Margarida de Montbui i aconseguint superar la seixantena de militants d’aquí un any”. També formen part del nou comitè comarcal la Laura Mata (Piera), David Prat (Igualada), Cristian Plaza (Vilanova), Marc Soler (Masquefa), Maria Jornet (Masquefa), Omar Salcedo (Calaf), Sergi Guillén (Igualada), Sergi Pérez (Vilanova) i Xavi Morros (Igualada).

Paral·lelament, les JERC Igualada també van celebrar el seu congrés local, amb una renovació al comitè local i amb la incorporació de la nova militància. David Prat ha tornat a ser escollit Portaveu Local, mentre que Víctor López és el nou Secretari d’Organització i Carla Noguera continua com a secretaria de Finances de les joventuts igualadines. Prat ha destacat “la incorporació, tant a nivell local com comarcal, de nova militància” fet que “celebra” i destaca com a “conseqüència del nostre compromís amb Igualada i els joves, intentant donar resposta a les necessitats del jovent i aportant propostes i solucions a les seves demandes”. En el comitè local també hi formen part en Joan Mangues (secretaria de xarxes i 2.0), Laura Farreras (secretaria de comunicació), David Tarrida (secretaria de dinamització interna), Sergi Guillén (secretaria d’activisme), Xavi Morros (secretaria de campanyes), Mònica Morros (secretaria de la dona), Omar Salcedo (secretaria d’instituts), Gemma Marsal (secretaria de formació) i Núria Vicens, Mònica Cervera, Jordi Riba, Ricard Aguilera, Sira Prat i Sabina Font com a vocals de l’organització.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*