Inici Societat Reneix l’associació veïnal del barri del Poble Sec d’Igualada

Reneix l’associació veïnal del barri del Poble Sec d’Igualada

COMPARTIR

El barri del Poble Sec d’Igualada ha estrenat aquest mes de juny la seva associació veïnal. L’entitat neix de la voluntat d’uns quants veïns i veïnes de tenir un espai col·lectiu de trobada i de dinamització del barri i de la seva vida veïnal que feia anys que mancava, a més d’un lloc de debat i una mitjà per establir vincles de col·laboració entre totes les persones i les entitats de la zona.

En paraules de la nova junta “ l’objectiu de l’associació és millorar la qualitat de vida de les persones, i ho pretenem fer: gestionant iniciatives, fomentant la participació, representat al veïnatge, vetllant per la dinamització i l’ampliació de serveis al barri, donant suport a les reivindicacions i essent interlocutors amb les administracions i amb qui calgui”.

A més la nova associació veïnal ja ofereix un servei gratuït d’assessoria jurídica per als veïns i veïnes del Poble Sec que s’associïn, ofert per el Gabinet Jurídic Claramunt, per tal d’ajudar en les consultes que puguin sorgir sobre temes legals i jurídics relacions amb valors cadastrals, urbanisme, obres, comunitats de propietaris, ect…

El plat fort de la estrena de la nova associació serà el dia 20 de juliol on es recuperarà el Sopar Popular del Poble Sec, que tindrà lloc a la pista del Garcia Fossas. Després del sopar es podrà gaudir del Ball de Nit amb la orquestra Vives Veus. Els tiquets d’aquest sopar es poden adquirir fins al 18 de juliol a les diferents botigues del barri (Don Relax, Opcinatura, Pastisseria Pla, Anoia Foto, Maphre, Tintorria Fisol, Ferreteria Tools, Mobi Dyf mobles, Drogueria Dispunt, Silxama Bisuteria).

La nova associació ha comptat des de el primer dia amb la col·laboració de l’Associació Nou Centre de comerços, negocis i entitats, des de on també s’ha engegat un sorteig de tiquets per el sopar popular del dia 20, comprant en certs establiments del barri. També l’Ajuntament d’Igualada li ha donat suport.

L’Associació Veïnal del Poble Sec per donar-se a conèixer ja ha repartit per les bústies del barri díptics amb informació de l’associació i del sopar popular del dia 20 de juliol. A més, ha preparat quatre matinals per presentar-se als veïns i veïnes de la zona, la propera serà dissabte dia 13 de juliol a la zona de vianants del carrer Sant Josep amb Av. Mestre Muntaner.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*