Inici Atletisme El remodelat Estadi Atlètic d’Igualada va acollir el Centenari dels Campionats de...

El remodelat Estadi Atlètic d’Igualada va acollir el Centenari dels Campionats de Catalunya d’Atletisme

COMPARTIR

Aquest cap de setmana en jornades de diumenge i dilluns, matí i tarda s’han celebrat a Igualada, en el marc del 50è Aniversari de la inauguració de l’Estadi Atlètic, els 100ens Campionats de Catalunya Absoluts individuals d’Atletisme, els 35ens de la categ. Sub-23, i els de relleus i de Proves Combinades.

Uns Campionats amb una molt bona organització conjunta del C.A. Igualada i la Federació Catalana d’Atletisme, que han permès la participació a la remodelada pista sintètica igualadina dels atletes capdavanters de les diferents especialitats de l’atletisme català, com Esther Guerrero, Abdessamad Oukhelfen, Javier Delgado, Cora Salas i un llarg etc. i que, per la situació sanitària que estem vivint, s’han hagut de celebrar respectant unes estrictes mesures de seguretat, que han fet que a la pràctica la competició estigues reservada únicament als atletes i als seus entrenadors, i a un nombre reduït d’acompanyants, distribuïts en funció del nombre d’atletes participants de cada club.

En el transcurs de la primera jornada el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, va fer entrega al President de la Federació Catalana d’Atletisme Joan Villuendas, d’un reconeixement a la Federació per aquests 100 anys del Campionat de Catalunya individual i també per la trajectòria de l’Atletisme català, que a nivell de seleccions autonòmiques és des de fa molts anys el capdavanter a nivell de tot l’estat.

En el mateix acte, Figueras va fer també entrega a l’alcalde d’Igualada Marc Castells i a la regidora d’esports Patricia Illa, d’un altre reconeixement per l’impuls que aquesta ciutat dona i ha donat en els últims anys al món de l’esport.

Cora Salas – CAI Petromiralles – Campiona en Llargada – Naima Ait Alibou, Or S-23 i Bronze Absolut en 1.500 m.ll. – 6 medalles per als atletes del CAI –

Pel que fa a la competició en si, els representants del Club Atlètic Igualada Petromiralles aconseguiren un total de 6 medalles: 2 d’or, 3 d’argent i 1 de bronze i diversos llocs de finalista, assolint el CAI el 7è lloc per puntuació global absoluta dels seus atletes, amb 40 punts, entre 57 clubs classificats.

Entre l’actuació global dels atletes del CAI Petromiralles van sobresortir les de Cora Salas, campiona de Catalunya Absoluta en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 5,72 m. i de la Sub-23 Naima Ait Alibou, campiona en els 1.500 m.ll. Sub-23 i Bronze Absolut en la mateixa prova amb 4’49”78.

Lahcen Ait Alibou era 2n i Argent en els 5.000 m.ll. Absoluts, amb 14’28”00, prova en la que era 11è Riduan Boulbayem, amb 15’45”39. Eduard Fàbregas, atleta de l’Intec-Zoití d’Osca i entrenador del CAI, era 2n i Argent Absolut en el Salt d’Alçada, amb 2,10 m., prova en la que era 2n i Argent Sub-23 Hèctor Ramos, a més de 9è Absolut amb 1,81 m.

Nora Taher era 2ª i Argent en el Triple Salt Sub-23, a més de 4ª absoluta amb un millor intent de 11,74 m. Theo Ruiz era 5è en el Salt de Perxa Absolut, amb 4,30 m. Eduard Guzmán era 6è en els 200 m.ll. Absoluts amb 22”89, i 7è en els 100 m.ll. Absoluts, amb 11”44.

Ramon Sánchez Piqué era 6è en el llançament del Pes, amb un millor intent de 11,92 m. i Josep Mª Lagunas era 7è en llançament del Disc, amb un millor llançament de 32,97 m.

Club Atlètic Igualada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*