Inici Política La remodelació integral del Mercat de Vilanova del Camí, proposta més ambiciosa...

La remodelació integral del Mercat de Vilanova del Camí, proposta més ambiciosa del programa de Decide

COMPARTIR

comerços especialitzats com els que hi ha ara i guanyar un espai polivalent per fer actes culturals, lúdics i esportius, DECIDE proposa dins del seu programa electoral la remodelació de l’actual edifici del mercat.

En l’àmbit comercial DECIDE proposa reformar les parades, de forma que estiguin concentrades en un mateix espai i dotar-les d’un accés directe des del carrer amb la finalitat de donar-les més visibilitat i llibertat horària. I pel que fa a la resta de l’espai de l’edifici, sense perdre l’estructura actual, DECIDE proposa fer una gran sala polivalent per actes lúdics, culturals i esportius.

Per a les activitats comercials al Mercat Municipal, DECIDE anuncia ajudes de fins a 6.000 euros per aquells emprenedors/es que apostin per obrir un comerç especialitzat dels que actualment no disposa Vilanova, com per exemple: sabateries, accessoris i roba esportiva, reparació de calçat i roba o bugaderia.

Respecte a la sala polivalent, l’equip de DECIDE proposa fer un gran espai que serveixi per descongestionar la sala Can Papasseit, donat que aquesta té molta demanda per part de les entitats. Aprofitant que aquests dies s’està celebrant la Setmana de la Gent Gran, DECIDE vol anunciar que aquesta sala estaria preparada per poder dur a terme el ball setmanal de l’entitat de pensionistes. D’aquesta forma el ball estaria a tocar del Casal de la Gent Gran i al mateix centre de la vila.

El programa electoral complert de la formació es pot consultar a la pàgina web www.vilanovadecide.com.

FER UN COMENTARI

*