Inici Llibres ‘Rellotges en temps de pluja’, d’Antònia Carré-Pons

‘Rellotges en temps de pluja’, d’Antònia Carré-Pons

COMPARTIR

[Img #16524]L’Editorial Meteora té en disposició de posar en circulació a partir del 18 d’agost, un nou títol per al seu catàleg. Una nova i interessant proposta de lectura que té a partir d’ara l’objectiu de formar part de les novetats editorials per la propera temporada. Una novel.la que transita per Barcelona i també per Cracòvia, Cabo de Gata i Viena.

 

‘Rellotges en temps de pluja’ vol ser un profund homenatge literari a aquelles persones que, dia rere dia, es troben pel carrer i poden ser protagonistes d’una història vital extraordinària, encara que siguin desconegudes. La seva autora és l’escriptora Antònia Carré-Pons, que ha conreat diversos gèneres.

 

L’ARGUMENT

 

A l’aparador d’una rellotgeria situada vora l’Arc de Triomf de Barcelona, s’hi apleguen moltes coses a més de rellotges, joies o objectes de regal. Els seus vidres ens reflecteixen la vida de la Rita, la Julia, la Poma i el rellotger cinèfil, que ens ofereixen un mosaic narratiu d’amors intensos, d’episodis dramàtics, d’abnegació en la feina diària, de lluites personals contra la crueltat humana o la del destí.

 

L’AUTORA

 

Antònia Carré-Pons, nascuda a Ègara l’any 1960, és una escriptora d’esperit inquiet que ha conreat diversos gèneres. També s’ha dedicat durant molts anys a la docència i a la investigació. Doctora en filologia catalana per a Universitat de Barcelona, medievalista i consultora a la Universitat Oberta de Catalunya. Fins el moment ha publicat diversos títols: novel.la juvenil amb ‘I què faràs ara, Clara?’ (2001), un llibre de prosa poètica, ‘Abecedari ignot’ (2005), i una novel.la satírica, ‘Jo també vull ser funcionari’ (2010). El seu darrer llibre publicat (2014), és l’edició crítica de l’Espill de Jaume Roig. 
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*