Inici Destacats Relleu a la presidència de FAGEPI i FITEX

Relleu a la presidència de FAGEPI i FITEX

COMPARTIR

L’Agrupació Tèxtil FAGEPI i la Fundació per a la Innovació Tèxtil d’Igualada han fet un relleu en la seva presidència.

Fins el passat mes de desembre, l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, que recull més de 35 empreses de la comarca de l’Anoia, estava presidida per l’empresari igualadí Joan Xavier Gabarró Vinyals, de Gavipunt, S.L. A partir d’ara, la presidència passa a Josep Ignasi Reixach, Director General d’Indústries Valls-Punto Blanco.

FAGEPI té com a objectiu impulsar la competitivitat de les empreses tèxtils de l’Anoia, mitjançant la formació, la innovació i la internacionalització. A més d’oferir serveis a les empreses per tal d’aconseguir generar riquesa i ocupació, també fa difusió del potencial d’Igualada com a ciutat de la moda.

Pel que fa a la Fundació Privada per a la Innovació Tèxtil d’Igualada, Bernat Biosca, de la marca ESCORPION, passa el relleu a Joan Xavier Gabarró Vinyals, de GAVIPUNT.

FITEX és centre tecnològic del sector tèxtil que impulsa projectes d’investigació i desenvolupament tèxtil. És centre de referència per a les empreses que realitzen R+D+I lligat al sector tèxtil-moda-indumentària.

El clúster de la moda de l’Anoia és considerat el grup d’empreses fabricants de gènere de punt més important de l’Estat espanyol i és líder europeu en fabricació d’articles de gènere de punt exterior (tricotoses rectilínies). Agrupa a més de 145 empreses, que suposen una facturació agregada de més de dos-cents milions d’euros anuals i generen prop de dos mil llocs de treball.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*