Inici Destacats Relleu al grup municipal d’ERC de Vallbona d’Anoia

Relleu al grup municipal d’ERC de Vallbona d’Anoia

COMPARTIR

En el ple celebrat dilluns 10 de maig es va fer un relleu de regidors d’ERC de Vallbona d’Anoia. Després que els republicans acordessin “de manera pactada” rellevar com a regidor Carles Vila i Tort, per deixar pas al Joan Garcia i Semitiel, que ja va ser regidor, i alcalde, a l’anterior legislatura.

Els republicans expliquen que aquest procés va començar just a l’iniciar-se aquesta legislatura, quan el cap de llista d’ERC a Vallbona, va deixar la formació republicana i va entrar al govern encapçalat per la CUP, “en un acte clar de transfuguisme”, com assenyala ERC.

Durant aquests 2 anys de govern en minoria i amb un trànsfuga, ERC Vallbona reivindica que ha treballat “sempre en positiu, i durant aquests 2 anys, tot el que s’ha aprovat, des de les ordenances municipals, pressupostos, projectes, romanent, tot, ha estat possible per el vot favorable d’esquerra Vallbona. ERC Vallbona ha tingut clar que un problema personal d’autoestima, i d’egoisme del trànsfuga, no havia de pagar-ho el poble durant 4 anys de bloqueig institucional i guerres personals”.

ERC relata que “la manera com nosaltres podíem donar estabilitat i fortalesa al govern de Vallbona passava per la dimissió del regidor trànsfuga per recuperar el segon regidor d’esquerra i entrar al govern per convertir-se en majoritari. Semblava que tot anava bé fins fa uns mesos en el que el regidor trànsfuga es va desdir i per tant tornàvem a ser víctimes de la seva falta de paraula. Per la nostra part hem complert amb tots els acords arribats amb la CUP i el trànsfuga en les reunions. Vist el resultat negatiu i de bloqueig del regidor en qüestió, esquerra Vallbona ha de continuar avançant de manera ferma com fins ara per el bé del nostra poble, participant dels projectes i fent possible que Vallbona avanci per un futur millor”.

Carles Vila s’ocuparà de la Secció Local, i el Joan Garcia serà el nou regidor i organitzarà el grup de cara a les properes eleccions del 2023. ERC afegeix que “garantirà, com ha fet fins ara, la governabilitat a l’ajuntament de Vallbona, ja que prioritzem el benefici del poble per davant de tot”.

En Joan Garcia ha pres la decisió de tornar a ser regidor “perquè estima Vallbona, el poble on ha vist créixer al seu fill i la seva família. La seva màxima aspiració és la de servir i ajudar en tot el que pugui als veïns i veïnes de Vallbona fent polítiques socials, d’esquerres i amb els valors republicans”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*