Inici Destacats Relleu al capdavant de l’Associació Nou Centre

Relleu al capdavant de l’Associació Nou Centre

COMPARTIR

El restaurador Joan Boix, promotor del Restaurant Cor Verd, va resultar elegit dimecres passat com a Nou president de l’Associació Nou Centre d’Igualada de Negocis, Comerciants i Entitats en l’Assemblea extraordinària de socis celebrada per a la renovació de la Junta Directiva. Joan Boix estarà acompanyat a la nova Junta de l’entitat que agrupa els comerciants dels barris del Poble Sec, Set Camins, Les Comes i la totalitat de l’Avinguda de Barcelona, de Arseni Méndez, vinculat al negoci de productes ecològics Opcinatura, com a vicepresident, del Miquel Zenon, de l’Administració de Loteria Sagrada Família que en serà el Tresorer, i de Anna Muñoz, de Fimques Victòria com a Secretària de Nou Centre.

Nou Centre és la segona associació de comerciants d’Igualada a més de 80 associats, i promou anualment les Fires de Primavera, el Festival Naturveg, de cultura vegetariana, una original i dinàmica campanya de promoció del comerços de la zona per Nadal i ofereix suport i orientació als seus socis. “El comerç i els negocis són dinàmics, el panorama canvia constantment amb oportunitats que hem de saber llegir i aprofitar. La zona nord d’Igualada està tenint un creixement i una importància comercial cada cop més gran. S’instal·len nous comerços i negocis de tots tipus i dimensions i hem de sumar per fer front a aquesta realitat. A més la zona s’està convertint en un nou referent lúdic i social, amb el Parc Central i el futur Centre Civic Nord. Intentarem donar respostes a tots aquests reptes”, explica Joan Boix.

La Junta directiva la formen un total de 15 membres, dels quals 6 són noves incorporacions, i la resta continua la totalitat de la junta directiva sortint. La nova junta directiva la completen com vocals, Gemma Farrera, de Don Relax, que és presidenta sortint, Raquel Garcia fins ara sectretària, de Assegurances Mapfre, Cristina Muntané de Dispunt, Mercè Claramunt de Creacions Claramunt, Manuel Hidalgo, d’Anoia Foto, Carme Bonastre, antiga comerciant, Roger Pons, podòleg, Carles Queraltó de Color Plus i taxista, Ramon Font, d’Assessoria Font, Sofia Serrano de Ferreteria Tools i Santi Pérez de Moda Complements.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*