Inici Destacats Els rejovenits gegants d’Igualada es mostren a la ciutat

Els rejovenits gegants d’Igualada es mostren a la ciutat

COMPARTIR

La imatgeria d’Igualada ha viscut aquest dimecres el seu dia gran durant la Festa Major, una cercavila que acompanya els gegants, capgrossos i altres elements des de la Casa de la Festa, al Museu de la Pell d’Igualada, fins a la Plaça de l’Ajuntament on fan els respectius balls de lluïment.

Abans, un merescut protagonisme per la parella de gegants reis de 1943, que es mostraven en un acte festiu al pati del Museu per primer cop després de ser completament restaurats al taller del navarrès Aitor Calleja. L’entitat Dessota, que gestiona la imatgeria sense foc d’Igualada, va ser l’encarregada de presentar els rejovenits gegants a la ciutat, que van estar acompanyats pels altres gegants i pels capgrossos d’Igualada en un acte on van fer el seu primer ball després de la restauració.

1 COMENTARI

  1. Com a ciutadana d’igualada m’agradaria saber que ha passat amb la vestimenta de la geganta??? La veritat és que m’agradava molt més abans amb el disseny creat al 2013 i no entenc aquest canvi. Quines premisses s’han seguit i per què s’han fet??? Algú ho pot respondre i que aquesta sigui una resposta satisfactòria??
    Sinó vaig equivocada es va fer el canvi realitzat per el regidor de Cultura i personalment crec que s’hauria de mantenir en memòria d’ell. No sé si algú més està d’acord però és la meva opinió i els gegants de la ciutat ens representen a tots i només a uns pocs!!! No sé que opinareu tots plegats???

    Perdoneu però algú ho havia de dir!!!

FER UN COMENTARI

*