Inici Música Els Reis d’Igualada estrenen himne

Els Reis d’Igualada estrenen himne

COMPARTIR

El passat divendres, la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis d’Igualada va presentar al saló d’actes de l’ajuntament el nou “Himne dels Reis d’Igualada”. Es tracta d’una composició musical dedicada a Ses Majestats, els tres Reis d’Orient, que a partir d’ara i juntament amb l’himne del Patge Faruk formarà part de l’imaginari festiu nadalenc, i sobre tot dels actes que conformen la Festa de Reis igualadina.

La música d’aquest nou Himne dels Reis que duu per títol “5 de gener” ha estat composada per Jordi Marcé. Per la seva part, Nuska Corrià en fa fer l’adaptació del text a partir d’una idea original de Manel Marimon i de l’Assumpta Gumà.

Després dels agraïments i lliurament d’obsequis als autors es va poder escoltar en primícia la gravació de l’Himne de Reis que es va fer al teatre municipal de l’Ateneu. El passat mes de setembre es va enregistrar la nova peça, interpretada per l’Orquestra Terres de Marca sota la direcció de Josep Miquel Mindán i la Coral Xalest dirigida per Pol Berlinches.

Com a punt i final de l’acte, els assistents van poder escoltar la versió per a cobla de l’himne del Patge Faruk, feta per en David Riba i García, i també la seva versió tradicional.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*