Inici Destacats Els Reis d’Igualada celebren 125 anys estrenant estrella

Els Reis d’Igualada celebren 125 anys estrenant estrella

COMPARTIR

Els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, han arribat a Igualada guiats per una nova estrella. Aquesta ha estat la novetat de la cavalcada d’aquest 5 de gener a la capital de l’Anoia en el 125è aniversari dels Reis d’Igualada, una efemèride que ha arribat acompanyada de diferents actes des del passat mes de desembre.

En l’àmbit institucional, els Reis d’Igualada han estat rebuts per quatre consellers del Govern de la Generalitat. A més de les igualadines Àngels Chacón i Alba Vergés, els Reis d’Igualada han estat rebuts al Passeig Verdaguer per la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallolnga, i el conseller d’Afers Exteriors, Alfred Bosch.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. No se perquè interessa l’import de l’estrella ja que l’ha pagat una entitat privada o potser interessa que ha gastat una empresa en despeses de publicitat o en els regals de Cap d’any.
    El cost d’alguna cosa quan no és pública no crec que sigui necessari, podria interessar si la festa l’organitzés i la pagués l’administració pública, a més en aquest cas el gaudeix tota la ciutat en la nit més màgica de Reyes.

FER UN COMENTARI

*