Inici Destacats La regidora d’ERC a Montbui renuncia ‘per motius personals’

La regidora d’ERC a Montbui renuncia ‘per motius personals’

COMPARTIR

La regidora d’Esquerra Republicana a Santa Margarida de Montbui, Isabel Guerrero, ha comunicat a la secció local i comarcal del partit la seva decisió de deixar l’acta de regidora de l’ajuntament “per motius personals”, segons ha fet públic ERC. Guerrero va encapçalar la candidatura republicana al consistori montbuienc en les darreres eleccions municipals del 2019 i va ser escollida com a electe. Posteriorment, va ser clau per provocar un canvi històric al govern del municipi, donant suport a la llista d’Ara Montbui, i es va incorporar al govern municipal al capdavant de la regidoria d’esports.

Tant la secció local d’ERC a Santa Margarida de Montbui, com també la secció comarcal d’ERC Anoia han emès un comunicat agraint l’enorme tasca, responsabilitat i compromís de la regidora i destacant “la bona feina feta pensant en el bé comú i l’interès general del municipi”, així com també han posat en valor “l’impuls de les polítiques esportives que ha fet durant aquests anys, estant a costat i en contacte amb entitats i clubs i treballant per oferir solucions útils”. Des d’Esquerra es mostren molt agraïts per la feina feta i asseguren que “el grup local d’ERC a Montbui seguirà treballant amb la mateixa determinació i força que ho ha fet la companya Guerrero” per tal de construir un municipi millor.

El substitut de la fins ara regidora, Isabel Guerrero serà el montbuienc Joel Serrano, de 21 anys i estudiant d’història. Serrano va ocupar el número 2 de la candidatura i es va incorporar al projecte republicà fa 4 anys. Serrano està àmpliament vinculat al teixit cultural i associatiu de Montbui i assumeix aquesta nova responsabilitat “amb il·lusió, amb la determinació de treballar per Montbui, per l’Anoia i pel país” i convençut que “hem de seguir sent útils i millorant la vida dels nostres veïns i veïnes per construir un municipi millor”. Finalment Serrano ha volgut agrair la “bona feina de la companya i amiga Isabel Guerrero” i ha assegurat que agafa el relleu després de dos anys “de bona feina volent seguir fent-la”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*