Inici Destacats La regidora de Ciutadans a Igualada, Carmen Manchón, s’incorpora a la formació...

La regidora de Ciutadans a Igualada, Carmen Manchón, s’incorpora a la formació Valents

COMPARTIR

Carmen Manchón, regidora de Ciutadans a l’Ajuntament d’Igualada, s’ha incorporat a la formació Valents. Manchón ha declarat que s’uneix a Valents “per ser l’únic partit constitucionalista d’àmbit només de Catalunya i per ser un projecte nou i il·lusionant”. També ha afirmat que “des de Valents podré defensar el que he defensat fins ara, però amb més claredat, contundència i credibilitat”.

“Valents, valents, és la paraula que més em representa i de la que hem fet gala en aquest territori” ha afegit la regidora.

Carmen Manchón és diplomada en Formació del Professorat per la UAB, API, Agent Comercial i Capacitació d’Empreses de Transport. Té experiència a l’Administració Pública ia l’àmbit docent com a tècnic de formació ocupacional i com a professora de primària a centres públics de la comarca de l’Anoia. El 2012 va iniciar la seva carrera professional al sector del comerç. Afiliada a Ciutadans des del 2017. Coordinadora de l’Agrupació d’Igualada i, des del 2019 coordinadora de Barcelona Centre i vocal de Barcelona Província. Regidor i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament d’Igualada des del maig del 2019 i Consellera i portaveu al Consell Comarcal de l’Anoia.

1 COMENTARI

  1. Un altre polític que es canvia la camisa. Devia veure la gran patacada que tindrà Ciudadanos, i ha fet el mateix que molts regidors catalans del citat partit: marxar de Ciudadanos i passar-se al partit fundat pel senyor Manuel Valls el març del 2.019 (Valents).

FER UN COMENTARI

*