Inici Destacats El regidor masquefí Dani Gutiérrez es troba amb la ministra de transició...

El regidor masquefí Dani Gutiérrez es troba amb la ministra de transició ecològica

COMPARTIR

Trobada entre el cap del PSC Masquefa i regidor de l’Ajuntament de Masquefa, Dani Gutiérrez, i la vicepresidenta del Govern d’Espanya i ministra de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera.

Gutiérrez explica que “he fet arribar a la vicepresidenta i ministra del govern espanyol la realitat dels municipis com Masquefa en relació a la Transició ecològica. M’ha reafirmat que accions que treballem a Masquefa ens porten pel bon camí, com la bonificació de l’IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques, la generació d’energia a partir de biomassa d’origen forestal en l’àmbit públic o els projectes per instal·lar plaques solars en l’àmbit urbà”. El regidor de Masquefa remarca que “cal que els municipis consolidin estratègies locals de Transició Ecològica i lluita contra el canvi climàtic”.

Dani Gutiérrez també ha compartit amb la ministra la política de gestió dels residus i les alternatives a l’abocament de residus en abocadors, un tema cabdal per Masquefa per la seva proximitat amb l’abocador dels Hostalets de Pierola. Gutiérrez ha refermat el seu compromís “en fer escoltar la veu de Masquefa a les altes instàncies com ha sigut el cas de la vicepresidenta del Govern d’Espanya”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*