Inici Societat Reforçat el punt d’atenció municipal al Pla d’Òdena

Reforçat el punt d’atenció municipal al Pla d’Òdena

COMPARTIR

Des del dia 2 de gener els veïns i veïnes del Pla d’Òdena no han de desplaçar-se a les instal·lacions de l’Ajuntament -al nucli antic d’Òdena- per a fer tràmits administratius, ja ho poden fer des del Centre Cívic del Pla d’Òdena. S’ha instal·lat un punt d’atenció ciutadana atès per una tècnica cada dia de la setmana de les 11:00 h fins a les 15:00 h.

Fins ara s’oferia el servei d’atenció ciutadana dues hores un dia a la setmana i no es podien realitzar tots els tràmits. Amb aquest nou servei l’Ajuntament augmenta les hores i el catàleg de serveis. Ara es poden tramitar empadronaments, matrícules a activitats i tallers, instàncies, sol·licitud de permisos d’obres, tràmits del registre civil, cens animal, tramitació de beques i ajuts…

L’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado, explica que amb aquest nou servei “s’aconsegueix dotar de més serveis al barri, apropar l’administració a la ciutadania i estalviar desplaçaments als veïns i veïnes del Pla d’Òdena, sobretot aquelles persones grans o amb mobilitat reduïda”.

Amb aquest nou servei s’amplia el catàleg de serveis del Centre Cívic del Pla d’Òdena que se suma a tota la graella d’activitats culturals habitual i als tallers lúdic-formatius que es programen per a cada curs. Des del Centre Cívic també s’ofereix el servei del telecentre (dilluns, dimarts, dijous i divendres d’11:00 h a 13:00 h i de 17:30 h a 19:30 h, i dimecres de 17:30 h a 19:30 h), l’espai jove (de dilluns a divendres de 17:00 h a 19:30 h), el casal d’avis i el ludoespai (de dilluns a dijous de les 17:00 h a les 19:00 h).

A més a més, tots els veïns i veïnes que ho desitgin poden demanar cita per reunir-se amb l’alcalde Francisco Guisado a les mateixes instal·lacions. Guisado atén els dimecres de la una a les dues del migdia al centre cívic amb hora concertada prèviament trucant a l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*