Inici Destacats Red Pèrill obrirà la nova temporada de Músiques de butxaca

Red Pèrill obrirà la nova temporada de Músiques de butxaca

COMPARTIR

Una nova temporada de Músiques de butxaca està a punt de començar. El cicle de concerts de petit format organitzat per l’Ateneu Igualadí amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, arriba a la setena edició.

L’inici d’una aventura musical que tindrà la seva cita els primers divendres de febrer a maig i d’octubre a desembre. Nits de concerts amb l’empremta singular de l’espai on se celebren, el teatre modernista de l’Ateneu Igualadí on públic i músics comparteixen escenari.

Enguany la novetat destacada és la col·laboració amb BARNASANTS acollint un dels concerts del festival de cançó d’autor que en aquesta edició celebra el seu 25è aniversari. Seguir creixent amb noves aliances i ser part de projectes globals és també un dels objectius de Músiques de butxaca.

La temporada s’iniciarà el 7 de febrer amb un concert inaugural de factura igualadina, Red Pèrill (alter ego de Marc Mateu) rei del nou flow submarí i el R’nB’ d’autotune presentarà ‘Aquari o Safari’. Augurem que no serà un concert habitual, igual quedem atrapats en una de les atmosferes irreals que crea en els seus directes.

El 6 de març i en el marc del Festival BARNASANTS, VerdCel presentarà ‘Bifocal’, doble disc amb novel·la gràfica que representa un punt d’inflexió en la trajectòria d’Alfons Olm, una veu única dins el llenguatge modern de la Cançó.

Una de les revelacions emergents de l’últim any en la millor representació del talent femení local és Marta Knight, la jove cantautora que ha captivat a crítica i públic amb el seu folk de curta distància serà la convidada del 3 d’abril.

Tancarà la temporada el pop elegant amb tocs jazzístics del trio WOW’S Collective. Clara Luna, Laia Fortià i Magalí Datzira, proposta femenina, sòlida i amb personalitat reivindicant el poder creatiu de les dones a través de la música.

L’hora dels concerts serà a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu.

Preu de les entrades a 12 € amb gintònic inclòs i 10 €, preu de descompte per als socis de l’Ateneu Igualadí, Cineclub Ateneu, Amics del Teatre de l’Aurora i Òmnium Cultural
Es poden comprar anticipades a través de la web www.musiquesdebutxaca.cat
Com també l’abonament (4 concerts) per 40 € i 32 € el preu de descompte.

Gràcies al compromís del gran equip de col·laboradors que segueixen apostant per Músiques el projecte segueix i creix en cada edició.

Òmnium Anoia, Van Bruc International, Renda Urbana, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*