Inici Destacats El recuperat Sopar Popular del barri del Poble Sec d’Igualada aplega més...

El recuperat Sopar Popular del barri del Poble Sec d’Igualada aplega més de 250 persones

COMPARTIR

El passat dia 20 de juliol van tenir lloc els actes centrals de la nova associació veïnal del Poble Sec.

La jornada va començar a les 18 hores amb el torneig d’escacs del grup d’escacs Igualada. Després, a partir de les 20 hores, la pista de l’escola Garcia Fossas es va anar omplint de persones que volien veure la magnífica exposició de fotografies antigues, on els més joves van quedar sorpresos veient la retrospectiva i l’evolució del barri del Poble Sec des de l’antigor fins als nostres dies.

Els assistents van poder tornar a veure els gegants del Poble Sec que van estar exposats per a delit de petits i grans.

Una de les activitats amb més èxit van ser les visites guiades i amb ambientació, del refugi antiaeri ubicat a la pista de terra del pati de l’escola Garcia Fossas. Els veïns i veïnes van agrair l’oportunitat de visitar aquest lloc històric i que molt poques vegades obre al públic.

Després va tenir lloc el gran sopar popular amb més 250 persones entre les quals també hi havia l’alcalde d’Igualada, el Sr. Marc Castells, i la presència de regidors i regidores de quasi totes les forces que componen el consistori Igualadí: Junts per Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Igualada Som-hi i Poble Actiu.

Després del sopar es va gaudir del Ball de Nit amb l’orquestra Igualadina Vives Veus que van amenitzar la nit fent ballar tothom amb la seva música.

La jornada va ser molt emotiva, va haver-hi retrobaments, records del passat, i sobretot molt bon ambient per part de tothom que va ser-hi present.

La junta de l’associació veïnal del Poble Sec està satisfeta de veure la bona acollida entre el veïnat i d’haver recuperat actes populars que feien molt temps que no es feien, i ja estan treballant en més projectes per tal dinamitzar el barri i la seva gent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*