Inici Societat Recta final de les obres de reforma de la piscina de Vilanova...

Recta final de les obres de reforma de la piscina de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Les obres de la piscina continuen avançant i enfilen el tram final de la primera fase de l’ambiciós projecte de reforma. En aquests moments està pràcticament enllestida la construcció i pavimentació dels vasos de la piscina i de les zones de platja així com l’enrajolat dels accessos al vestíbul i les escales interiors i exteriors.

El regidor d’Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, explica que “la setmana passada es va fer una actuació d’envergadura que ha consistit en la substitució de l’antiga teulada de l’edifici de vestidors que era d’amiant, per una coberta amb panell sandwich d’acord amb la normativa vigent”. Pel que fa els vestidors, queda pendent el revestiment fenòlic de la façana que té valor merament estètic.

Així mateix, explica el regidor d’Esports, Camilo Grados, són a punt de començar els treballs de sembrat de la gespa, “una de les parts més delicades ja que necessita d’un temps de creixement i sega per poder-la tenir en bones condicions a mitjans de juny quan s’obri la piscina”.

Aquesta setmana ja s’han fet les primeres proves per omplir la piscina, que serviran per comprovar el correcte funcionament del sistema de canonades, puntualitza el regidor d’esports.

Paral·lelament a les obres, l’Ajuntament de Vilanova del Camí va fer la licitació del servei de bar de la piscina per aquest estiu 2018. Es tracta d’un bar provisional, instal·lat en un mòdul prefabricat d’uns 25 m2 i amb terrassa amb capacitat per a vuit taules.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*