Inici Societat Recta final de les obres del parc de l’Avinguda Catalunya d’Igualada

Recta final de les obres del parc de l’Avinguda Catalunya d’Igualada

COMPARTIR

La gespa que ha crescut durant la darrera setmana fa evident que les obres del parc de l’Avinguda Catalunya d’Igualada estan arribant a la seva fase final.

El nou pulmó verd d’Igualada, de 2,5 hectàrees, estarà a punt per a la propera edició de l’European Ballon Festival. Fonts municipals confirmen que el nou parc estarà enllestit a finals d’aquest mes per tal que la primera setmana de juliol aculli les principals activitats de la vintena edició del festival de globus aerostàtics.

De fet, fer créixer el festival és un dels objectius de l’execució del parc. El nou paviment d’herba atraurà pilots que fins ara no volien estendre els seus globus aerostàtics sobre el terreny de pedra i herba seca que ocupava aquest espai fa mig any.

Més enllà de la funció de camp de vol per als globus, el nou parc està plantejat perquè pugui acollir grans esdeveniments. Per això, en un dels extrems s’ultimen unes grades que tindran una capacitat superior al miler de persones i seran accessibles per a persones amb discapacitat. En total, la inversió destinada a aquesta primera fase del parc ronda els 400.000 euros.

En una fase posterior, probablement l’any vinent, s’arranjarà una zona de passeig al mateix espai. Per a més endavant quedarà completar el parc en la seva totalitat, unes 10 hectàrees de terreny que relligarà un dels camins de l’Anella Verda, itineraris a peu o en bicicleta per l’entorn d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*