Inici Societat Recta final de l’onada de calor, que deixa temperatures properes als 40ºC...

Recta final de l’onada de calor, que deixa temperatures properes als 40ºC a l’Anoia

COMPARTIR

L’onada de calor ha registrat aquest dissabte el seu punt àlgid amb mínimes d’insomni fregant els 30ºC i màximes al voltant dels 40 graus a la comarca de l’Anoia. El Servei Meteorològic de Catalunya ha registrat una màxima de 39,8ºC a Òdena i un registre de 38,8ºC als Hostalets de Pierola. A l’Alta Segarra la temperatura ha estat menys extrema, amb 34,5ºC de màxima a Pujalt, per exemple. Aquest dissabte a la nit, les temperatures rondaven novament els 30ºC a bona part de la comarca.

El 061 CatSalut Respon ha atès ja més de 100 trucades a Catalunya relacionades amb l’onada de calor, incloent consultes telefòniques i mobilització de recursos del SEM, segons ha detallat aquest dissabte Protecció Civil de la Generalitat.

L’avís del Servei Meteorològic de Catalunya per onada de calor encara s’allargarà aquest dilluns a l’Anoia, després la previsió és que les temperatures baixin sensiblement.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Hem tingut sort amb les nits ja que encara han estat properes als 20°C. De fet hem tingut sort que la part més intensa de la bombolla càlida no ha arribat a Catalunya. A partir d’aquest dilluns mica en mica s’anirà desinflant el termòmetre amb l’arribada possible de ruixats i tempestes entre dimecres i dijous.
    Observatori de Pujalt

FER UN COMENTARI

*