Inici Destacats Rècord de vendes en el primer Automercat a l’aire lliure

Rècord de vendes en el primer Automercat a l’aire lliure

COMPARTIR

La fira del vehicle d’ocasió Automercat d’Igualada tancava portes aquest diumenge amb un augment de vendes del 22% respecte a l’any anterior. Concretament, els concessionaris expositors comptabilitzaven la venda de 95 cotxes, 17 més que l’any passat. Amb aquest rècord de vendes i la gran afluència de visitants s’estrenava el nou emplaçament de la fira, que per primera vegada se celebrava al mig de l’Av. Europa, al barri de Les Comes amb l’objectiu d’apropar la fira al visitant i crear un nou espai amable d’interacció entre comprador i visitant que sigui accessible i cridi a tothom a visitar-lo i gaudir de dos dies d’exposició a l’aire lliure.

Amb aquesta xifra de vendes se superava el rècord que estava l’any passat en 78 cotxes venuts, després de venir d’anys amb xifres de vendes als voltants de les 50 unitats. A més, aquesta dada espera veure’s augmentada en els propers dies quan es materialitzin els contactes que es van fer durant aquests dos dies i que encara estan en la fase de valoració de compra.

Pel que fa a les visites, les xifres també han augmentat, i tot i que no s’han pogut comptabilitzar –en tractar-se d’un espai obert- l’organització assegura que s’han superat amb escreix les 3.100 persones que l’any passat van entrar al recinte de Cal Carner.

“La nova ubicació, el bon temps i els símptomes de reactivació econòmica han afavorit a aconseguir aquests bons resultats”- assegura Joan Domènech, president de Fira d’Igualada i afegeix que un altre factor important que cal tenir en compte és l’esforç comunicatiu que s’està fent des de Fira d’Igualada per a difondre i potenciar tota l’activitat de l’entitat.

Automercat és una gran oportunitat pels visitants que cerquen un vehicle d’ocasió, ja que disposen de més de 300 vehicles exposasts i els permet estalviar-se l’itinerari per diferents centres de venda de vehicles. Els mateixos visitants destacaven el bon estat dels vehicles exposats, valorant l’ampli ventall d’ofertes, amb vehicles per a tot tipus de butxaca i de client.

Tots els expositors són de la comarca, concretament han estat dotze:  Anoia Motor (Seat), Garatge Montserrat (Fiat–Alfa Romero), Garatge Montserrat (Opel), Dabsa (Ford), Remm Guitart (Renault), Futurauto (Citroen), Rosich Motors (Mitsubishi), Talleres Santi Enrique (Nissan), Servisimó Igualada (Audi-Wolkswagen), Sarauto (Peugeot), AM Anoia (Volvo),  Anoia Motor (Hyundai) i Anoia Automoció (Toyota).

Sorteig de 1.000€

Com en les anteriors edicions l’organització ha sortejat un val descompte de 1.000€ entre totes les persones compradores d’un cotxe durant la fira. Enguany, l’afortunada ha estat Mari Carmen Puga Rodríguez, que va comprar un Opel Corsa al Garatge Montserrat.

Representants de l’Ajuntament d’Igualada, del Consell Comarcal de l’Anoia i del Parlament de Catalunya van inaugurar dissabte la fira amb una passejada per tot el recinte amb el president de la Fira d’Igualada, Joan Domènech, i altres membres de la junta de l’entitat. Tots van poder saludar personalment als expositors i conèixer les inquietuds dels professionals i les valoracions per la nova ubicació.

Automercat està organitzat per Fira d’Igualada i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*