Inici Festes Rècord de participació a la Festa del Pellofa de Calaf

Rècord de participació a la Festa del Pellofa de Calaf

COMPARTIR

La festa del Pellofa va donar el tret de sortida divendres al matí amb la cercavila organitzada conjuntament per tots els centres educatius del municipi i va continuar al vespre amb el torneig de Beer Pong a la festa Animal Party, una festa amb entrada oberta a l’envelat. Per commemorar la diada del 8 de març, tres dones van ser les djs protagonistes de la nit: el duet d’Igualada ELLES, la santmartinenca Virgi Energy i la calafina Judit Mit.

Enguany, l’espectacle infantil va tenir lloc dissabte al matí. Jaume Ivars amb “Que comenci la festa” va fer protagonistes als infants i les seves disfresses. Alhora, La Polseguera van ser els encarregats d’anar per les botigues de la vila a fer la valoració del concurs de botiguers on van participar més d’una trentena de comerços i tots ells van rebre un premi.

La rua va ser la gran protagonista, va superar el rècord de participació amb 18 carrosses i 8 comparses, amenitzada amb el ritme de la batucada Maracuyá. Arribades les reines Pellofa amb una entrada estel·lar, van donar inici a la rua que anava des del Casal de Calaf fins a l’envelat. Calafins i calafines van omplir els carrers de disfresses, música, carrosses i comparses, creant un ambient de disbauxa i festivitat.

Arribats a l’envelat, les Pellofes van ser les reines de la festa fent un repàs irònic i pujat de to de l’actualitat municipal, la política general i la reivindicació de la figura de la dona, seguidament, van realitzar l’entrega de premis del concurs de carrosses i comparses.

PREMIS RUA DE CARNAVAL

Carrossa més animada: Catrina World

Carrossa més original: Galaxfins

Carrossa més espectacular: Popins 2

PREMI MILLOR COMPARSA: La confraria de la Santa Birra

La festa va continuar amb la XIII Mamada, el corre-bars de Carnaval, amb l’assistència de 220 persones. Va comptar amb la participació de 7 bars del poble que van oferir un gran assortit de menjar i beure als participants que després van anar a l’envelat per acabar la festa.

Finalment, el multitudinari ball de disfresses va comptar amb els concerts de Mayayo Rif, Tapeo Sound System i Dj Markus Wolf. Durant el ball, també es va realitzar un concurs de disfresses i les comparses premiades en aquest cas van ser: “Cotxes de xoc” per ser la disfressa “més catxonda” i “Cruelas” per ser la disfressa que “més ho peta”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*