Inici Poliesportiu Rècord de participació a la Duatló d’Òdena

Rècord de participació a la Duatló d’Òdena

[Img #4007]Després d’un dissabte de pluja i fer el corresponent reconeixement del recorregut, es va celebrar satisfactòriament la IV Duatló de muntanya del campionat de Catalunya de triatló organitzada a Òdena amb 225 participants, assistència rècord de la prova.

La prova va comptar amb un excel·lent nivell de participants, entre ells el 2n i 4rt classificat del Campionat de Catalunya per part masculina, Josep Ito del Club Triatló Lluçanès i Albert Soley del C. TRI. GRANOLLERS.

[Img #4018]Els més de 200 duatletes van prendre la sortida per fer un circuit de 6km de cursa a peu pels voltants d’Òdena seguit de 20km de BTT per un circuit molt ràpid, pujant gairebé fins el repetidor de les Maioles i tornant a baixar de nou a Òdena per fer 3km més de cursa a peu.

Els guanyadors absoluts van ser Israel Núñez del CEME amb un temps 01:25:29 i Teresa Pons del C.E.T. Distance que va fer 01:49:44.

En clubs, cal destacar les victòries del C.T. Granollers en homes i del C.A. Igualada Petromiralles en dones.

10 duatletes del CAI Triatló Petromiralles van prendre també la sortida fent un molt bon paper amb quatre podis; Mar Franco es va fer amb la 2a posició i Sonia Júlia amb la 3a, en el Grup d’Edat de 30-34 anys. L’equip femení es va fer també amb la primera posició.
Pel que fa a la categoria masculina, el vilanoví Jose-Roque Rios va quedar tercer en el Grup d’Edat de 50-54.

Aquestes son les classificacions aconseguides pel CAI Triatló Petromiralles:

Equip Femení 1a Posició
Posició 32, Enric Vidal 01:38:28
Posició 35, Sergi Pujabet 01:38:35
Posició 48, Oriol Duran 01:43:07
Posició 90, Jose-Roque Rios 01:53:13 i 3er lloc GGEE 50-54 (vilanoví)
Posició 94, Mar Franco 01:53:26 i 2na GGEE 30-34
Posició 98, Noemí Moreno 01:53:41
Posició 110, Marc Codina 01:55:05
Posició 124, Sonia Julia 01:56:38 i 3ª GGEE 30-34
Posició 149, David Segura 02:06:26 (vilanoví)
Posició 167, Antoni Salanova 02:14:22

Un cop acabada la cursa tots els atletes van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa, un entrepà amb botifarra, beguda refrescant i fruita. També diferents premis dels patrocinadors locals que van voler ajudar a fer un èxit la celebració.

Des de l’organització agraeixen la col·laboració dels patrocinadors; BUFF, Best-bike, botiga de BTT d’Igualada, Diferent Bike, Faro, Hotel Ciutat d’Igualada, Cal Llobet, Coca-cola i a tots els col·laboradors; Ajuntament d’Òdena, Federació Catalana de Triatló i Diputació de Barcelona, així com els voluntaris que van fer possible la prova.