Inici Destacats Reconeixement a una professora de l’escola Maristes Igualada per la docència a...

Reconeixement a una professora de l’escola Maristes Igualada per la docència a alumnes d’altes capacitats

COMPARTIR

La professora Maria Muntané, de l’escola Maristes Igualada, ha rebut un accèssit del premi d’Innovació i Bones Pràctiques Jean-Baptiste Montagne, a través del qual es reconeix la bona feina de la Maria en l’àmbit de l’ensenyament a nois i noies d’altes i molt bones capacitats.

En el moment de rebre aquest premi, la Maria va tenir l’oportunitat d’explicar quin era el seu projecte, anomenat ATENEA, el qual es basa en un conjunt de reptes que l’alumnat pot anar resolent en equip en moments en què han acabat les tasques de l’aula. Així, no és necessari que aquests alumnes es trobin físicament en un mateix espai, sinó que connectats online, poden anar resolent allò que calgui. És per això que els membres dels diferents grups no són del mateix curs, la qual cosa és molt interessant a nivell de la connexió que aquests nois i noies de la secundària poden establir entre ells.

És important destacar que cada cop hi ha més membres de la comunitat educativa que es presenten als premis Jean-Baptiste Montagne, als quals hi pot participar qualsevol educador de la província marista de l’Hermitage, la qual inclou totes les obres socials i educatives maristes d’Hongria, Grècia, França i Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*