Inici Societat La recollida de residus porta a porta arribarà el 2018 a 16...

La recollida de residus porta a porta arribarà el 2018 a 16 municipis de l’Anoia

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia ha adjudicat a Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) el contracte per a implantar el servei de recollida de residus amb el sistema porta a porta a 16 municipis de la comarca.

El servei tindrà un cost d’un milió i mig d’euros anuals, per un període de quatre anys amb la possibilitat de ser prorrogat durant dos anys més. Els municipis que se sumen al nou sistema són Argençola, Bellprat, El Bruc, Castellolí, Carme, Capellades, Copons, Jorba, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Montmaneu, Orpí, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Maria de Miralles i Veciana.

Tot i que la previsió inicial era començar la recollida amb el sistema porta a porta el proper mes de gener, des del Consell Comarcal de l’Anoia s’ha optat per ajornar l’entrada en servei fins el proper mes de maig.

El conseller de Medi Ambient de l’ens comarcal, David Sánchez, justifica el nou termini perquè “farem una intensa campanya d’informació perquè la gent sigui conscient dels canvis”. La filosofia del nou sistema i la informació pràctica sobre horaris, dies i fraccions de la recollida es faran arribar a la ciutadania a través de diferents accions.

Sánchez també avança que es faran activitats a les escoles dels municipis on s’inicia la recollida porta a porta “per tal que els infants també siguin prescriptors”.

FER UN COMENTARI

*