Inici Bàsquet Recital del sènior masculí del Bàsquet Igualada contra els Ploms de Reus

Recital del sènior masculí del Bàsquet Igualada contra els Ploms de Reus

[Img #5408]Àrbitres del partit: VIÑOLO,A i CASAS, AF.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a local: Q. PADRÓS, M. SESÉ,C. FONS, A. ROCA, E. TEJERO.

Per part del ZAMAR 2000-PLOMS SALLE- REUS “A” que jugava com a visitant: J. PARICIO, FJ. CUBILLAS, E. VALL, C. GENÉ i O. PENAS.

Parcials de cada període: 1r 19-5, 2n 36-20, 3r 61-36 i 4t 75-64.

Anotacions per part del PHISYC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (0), M. Sesé (30), J.M. Huertas (2), J. Torres (11) A. Roca (3), C. Fons (2), A. Gual (3), M. Roca (6), A. Fratila (-), E. Tejero (13), S. Laguarta (5), B. Martínez (-).

Anotacions per part del ZAMAR 2000-PLOMS SALLE- REUS “A”: S. Muntané (10), A. Martínez (25), J. Paricio (9), FJ. Cubillas (0), PJ. Avilés [Img #5409](4), O. Penas (0), JB. Baez (3), E. Vall (0), A. Sardà (8), C. Gené (5).

Diumenge al vespre el PHYSIC GM CB IGUALADA “A” s’ha enfrontat contra un PLOMS REUS que ha sortit a veure-les venir i no ha sigut capaç de reaccionar fins a la segona part. Els locals igualadins han tingut un encert brutal a la primera part i han dominat el partit des de el ritme de partit, les bones seleccions de tir i una gran pressió a tota pista.

El primer quart ha sigut esplendorós, amb els exteriors del CBI en ratxa aconseguíem posar-nos 19-2, parcial que deixava de relleu el ritme d’un equip davant l’altre. El primer quart ha finalitzat amb el marcador 19-5.

El segon període ha sigut més igualat en el marcador, sobre tot perquè els igualadins han permès alguns triples fàcils que els visitants han sabut castigar. Els de l’anoia s’han mantingut en la seva línia ofensiva, amb una mica menys de joc interior però amb bones opcions de tir. Hem [Img #5410]anat a la mitja part amb l’electrònic assenyalant 36-20.

A la tornada, l’equip ha seguit endollat, fins a 5 triples hem anotat. Generant des de bot teníem bones opcions en 1c1 i en defensa hem pogut recuperar pilotes que s’han convertit en punts des de el contraatac.

L’últim període ha sigut més tens pels locals. No ha sigut el quart amb millor joc, hem rebut un parcial en els primers minuts de 2 a 16 que ens feia perdre opcions de guanyar l’average del partit de l’anada (-16), tot i així l’important era sumar una victòria més i passat aquest mal tràngol el PHYSIC GM CB IGUALADA “A” s’ha mantingut seriós i constant el marcador. El partit ha finalitzat amb una cistella dels visitants que donava per sentenciat el partit; resultat final, 75-64.

La pròxima jornada es presenta com un gran repte, viatge a Lleida per jugar contra els actuals líders, el CB PARDINYES LA FLOR [Img #5411]VIMBODI. Esperem una setmana de bones sensacions i de bons entrenaments.