Inici Gent Recepció nadalenca a les entitats de Vilanova del Camí

Recepció nadalenca a les entitats de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Més de 135 persones, representants del teixit associatiu de Vilanova del Camí van participar dijous al vespre, a Can Papasseit, en la recepció oficial que l’Ajuntament ofereix cada any a les entitats, associacions i clubs vilanovins. Marisa Martínez, responsable de Protocol de l’Ajuntament va obrir l’acte donant la benvinguda a la cinquantena d’entitats: més d’una vintena d’esportives, entre les quals una creada recentment els Bulls Bars (que practiquen street workout) i 32 entitats més per part de Cultura. Tot seguit es va projectar un reportatge amb 468 imatges amb un resum de les activitats realitzades per totes les entitats en el darrer any.

A continuació, va ser el torn d’intervenció de l’alcaldessa, Vanesa González, que un any més va agrair en nom de l’Ajuntament vilanoví la tasca que desenvolupen les entitats vilanovines. Una de les parts més emotives del seu discurs va ser el reconeixement a Asensi Sánchez, qui ens va deixar el passat mes d’agost. González va recordar el seu llegat com a fundador del CF Vilanova i del Club Petanca Vilanova, entrenador en diferents categories del CF La Paz, membre del Patronat i després del Consell Municipal d’Esports i també com a regidor de l’ajuntament entre 1987-1991. També va recordar el seu treball des de les entitats culturals, i concretament des de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, entitat que va presidir en més d’una ocasió. Per a ell i per a totes les persones que ens han deixat aquest any, l’alcaldessa va demanar un fort aplaudiment.

I al final de la seva intervenció, l’alcaldessa també va presentar un nou logo o marca del municipi: una mena d’emoticona que pica l’ullet i va acompanyat del lema “Somriu, és Vilanova”. González va demanar la complicitat de les entitats per fiançar el logotip i consolidar-lo amb l’objectiu de fer poble i crear una marca potent que expliqui com som els vilanovins, va dir: gent amable i alegre, gent acollidora i tolerant, treballadora i constant.

I per deixar evidència d’aquesta cita, tots els convidats van participar plegats en un divertit mannequin challenge.

FER UN COMENTARI

*