Inici Destacats El Rec.0 perfila la seva edició de tardor

El Rec.0 perfila la seva edició de tardor

COMPARTIR

El Rec.018 ja té dates, serà del dimecres 7 al dissabte 10 de novembre. Serà la dinovena edició d’un experiment de retail que combina la venda radical d’estocs en un ambient industrial, acompanyada d’esdeveniments culturals, de gastronomia i happenings de grans marques. Com sempre, el Rec Street Food oferirà la millor gastronomia amb alguna novetat destacada.

Hi ha oberta una convocatòria per marques i dissenyadors que estiguin interessats en formar part del Rec.018. Poden posar-se en contacte per correu (info@recstores.com) i els hi enviarem les Bases de Participació. La data límit és el 20 de juliol.

Rec.0 Experimental Stores, la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa al sud d’Europa, s’ha consolidat amb nou anys com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat s’ha convertit en un gran esdeveniment que va rebre, en la passada edició de primavera, 120.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l’Anoia i on es van transformar 56 espais en pop-up stores, amb 105 marques venent els seus estocs, entre dissenyadors alternatius i marques consolidades.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*