Inici Destacats Rec.0 i 080 Barcelona Fashion organitzen un nou concurs per trobar el...

Rec.0 i 080 Barcelona Fashion organitzen un nou concurs per trobar el millor talent creatiu de moda

COMPARTIR

La passarel·la 080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 es tornen a unir per cinquena vegada i organitzen un concurs de moda per trobar nou talent creatiu en moda. Hi ha doble premi: una pop-up store gratuïta al Rec.020, que tindrà lloc del 6 al 9 de novembre de 2019 a Igualada; i un espai de venda al Pop Up Gallery de la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc al febrer del 2020.

L’objectiu és trobar nou talent creatiu dins el panorama de la moda catalana. Per això es compta amb un jurat especialitzat format per Julia Weems, directora de moda IED Barcelona, Michele Gilli, dissenyador de moda, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de l’equip de Recstores que seran els encarregats d’escollir el guanyador.

És un concurs obert a tots els dissenyadors i marques de moda emergents, que no superin les 10 col·leccions al mercat. S’hi poden presentar dissenyadors i marques de moda tèxtil i complements de tèxtil o pell (barrets, colls, bosses, cinturons…).

Fins el 18 d’octubre hi ha temps per a participar, enviant la informació a través d’aquest enllaç.

El premi s’entregarà en un acte a Barcelona el dia 24 d’octubre, amb la presència del jurat i finalistes.

Del 6 al 9 de novembre, les pop-up efímeres del festival Rec.0 compleixen 10 anys. Un centenar de marques de moda, 60 pop up stores en antigues adoberies, 3 escenaris de música i 40 punts de restauració amb food trucks i pop up restaurants distribuïts pel circuit urbà del barri del Rec formen l’oferta de Rec.0 que aquesta edició compleix els 10 anys. La moda, epicentre del festival, serà més popular que mai ja que les marques i dissenyadors oferiran les seves col·leccions a preus molt rebaixats, convertint el barri del Rec en la concentració de vendes especials efímeres d’estocs més important d’Europa.

Marques internacionals com Adidas, Levi’s, Munich, Pepe Jeans, o Reebok conviuran amb la moda independent de Txell Miras, Brava Fabrics, Miriam Ponsa o Josep Abril.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*