Inici Societat Rec.0 i 080 Barcelona Fashion organitzen un nou concurs per buscar talents...

Rec.0 i 080 Barcelona Fashion organitzen un nou concurs per buscar talents de la moda

COMPARTIR

El festival de pop-up stores Rec.0 i el 080 Barcelona Fashion organitzen un concurs per a trobar el talent emergent en moda. Aquesta serà la quarta edició del concurs però amb una important novetat: el premi és doble, a més de la pop-up store al Rec.019 d’Igualada, el guanyador disposarà d’un espai de venda al Pop-ups Gallery de l’edició de juny del 080 Barcelona Fashion, al recinte modernista de Sant Pau.

El concurs es vehicularà a través d’una plataforma a Facebook, on els dissenyadors i marques joves presentaran els seus treballs amb la finalitat de ser escollits. Els deu finalistes seran escollits per votació popular. D’aquests deu, un jurat format per Cristina Fernàndez, fundadora i directora d’art de Little Creative Factory, Francesca Tur, periodista especialitzada en moda de Tendencias.Tv, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de Recstores escolliran tres finalistes d’on, finalment, sortirà el guanyador o guanyadora.

Es podrà participar fins el 15 d’abril. L’entrega del Premi tindrà lloc a l’espai NU#02 de Barcelona el dia 25 d’abril i comptarà amb la presència del jurat, finalistes i convidats. El guanyador serà anunciat en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Recstores.

Del 8 a l’11 de maig, torna el festival Rec.0 a Igualada

Un centenar de marques de moda, 63 locals en antigues adoberies, 3 escenaris de música i 40 food trucks distribuïts pel circuit urbà del barri del Rec formen l’oferta de Rec.0. Com és habitual, les marques i dissenyadors oferiran les seves col·leccions a preus molt rebaixats.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*