Inici Destacats Rafel Galvan serà el candidat del PDeCAT al Bruc

Rafel Galvan serà el candidat del PDeCAT al Bruc

COMPARTIR

L’assemblea del PDeCAT al municipi del Bruc ha ratificat Rafel Galvan com el candidat de la formació a les properes eleccions municipals. Galvan anava en el número 7 a la candidatura de Carles Castro, el passat 2015, i actualment és el portaveu del grup del PDeCAT, que té 4 dels 9 regidors del consistori.

La igualadina Maria Senserrich, membre de l’executiva nacional del partit, va presidir l’assembla que ha donat el vist-i-plau a la canidatura de Galvan.

Diplomat en Magisteri, Galvan va formar-se posteriorment en l’àmbit immobiliari i actualment cursa un MBA en Administració i Direcció d’Empreses. La seva activitat professional la desenvolupa a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, de la Generalitat.

Pel que fa l’àmbit polític, Rafel Galvan va formar part del govern a l’ajuntament d’Olesa de Montserrat entre 2003 i 2005, als que s’afegirien posteriorment altres càrrecs i responsabilitats al partit. Al Bruc, ha estat implicat al teixit associatiu formant part de la Junta de la Colla Gegantera del Bruc, Grup de ping-pong, ANC del Bruc i també presidint l’Associació de Veïns de Montserrat Parc, alhora que col·laborant amb la Gent Gran i el Grup de ball de Montserrat Parc, entre d’altres entitats.

L’objectiu de Galvan al Bruc és “encapçalar una candidatura que sigui capaç de fer del nostre municipi un referent, el millor del nostre entorn i també per millorar sobretot els serveis que s’han de donar als ciutadans, i optimitzar els actuals recursos dels que disposem tot i fent partícip a la gent, que és per qui en definitiva treballem”.

De cara a les municipals del proper 2019, Rafel Galvan anuncia que construirà un equip de “persones compromeses i preparades amb responsabilitat de govern” amb el que pretén iniciar “aquest nou projecte que es caracteritzi per fer les coses amb rigor i seriositat, i obrir portes i finestres que faci arribar aire fresc al Bruc”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*