Inici Política Rafa Moya (Igualada En Comú Podem): «No ens mereixem un Ajuntament negacionista...

Rafa Moya (Igualada En Comú Podem): «No ens mereixem un Ajuntament negacionista del canvi climàtic»

COMPARTIR

La candidatura encapçalada per Rafa Moya ha criticat avui a l’actual govern municipal «que té tancades al calaix i ha tirat la clau al riu» les polítiques i accions per fer front a l’emergència climàtica i encarar una transició energètica justa. Per Rafa Moya «s’ha de posar fi a les polítiques negacionistes del Sr. Castells que no dubta a incomplir el decret contra la sequera» i que «cal acabar amb les complicitats d’aquells sectors i partits que fan impossible la gestió pública de l’aigua a Igualada i que només posen entrebancs a una transició ecològica inajornable» També «cal un veritable diàleg i participació amb el veïnat, treballant conjuntament per millorar i garantir el futur de la qualitat de vida a la ciutat i a la Conca», ha remarcat Rafa Moya.

Durant aquesta campanya Igualada en Comú Podem ha participat en debats organitzats per diferents espais i plataformes ciutadanes que estan realment preocupats pel futur d’Igualada i la Conca davant de projectes com el Pla director de la Conca o el projecte d’ampliació de l’A2. Igualada en Comú Podem ha signat el Pacte per l’aigua a Igualada impulsat per l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Públic i Impuls Sostenible. La candidatura també s’ha adherit al Compromís per una implantació responsable de les renovables al servei dels ciutadans. Per Igualada en Comú Podem protegir els espais naturals, les terres de conreu i la biodiversitat, millorar la connexió entre barris amb una mobilitat sostenible són les prioritats programàtiques «perquè nosaltres som la candidatura verda que es presenta a Igualada».

Igualada en Comú Podem aposta seriosament per la transició ecològica, la municipalització de la gestió de l’aigua, per un canvi de model en la gestió dels residus, per la recuperació del riu Anoia i per la creació d’operadors energètics municipals en xarxa, 100% renovable, desconnectant els edificis municipals de l’oligopoli elèctric. L’objectiu és fer més verda Igualada, pacificant el trànsit i exigint a la resta d’administracions que facin els deures i les inversions per garantir les millores en la comunicació dins de la Conca i cap a Manresa i Vilafranca.

FER UN COMENTARI

*