Inici Societat Ràdio Igualada recordarà el primer aniversari del confinament amb un especial des...

Ràdio Igualada recordarà el primer aniversari del confinament amb un especial des del CAP i l’Hospital

COMPARTIR

L’emissora municipal Ràdio Igualada es traslladarà, aquest divendres 12 de març, al CAP Igualada Urbà i a l’Hospital Universitari d’Igualada, per donar veu al personal sanitari just el dia que farà un any del tancament perimetral de la Conca d’Òdena. Un any després, Ràdio Igualada escoltarà aquells i aquelles que van combatre el virus des de primera línia. Per començar l’especial, l’emissora es traslladarà davant les instal·lacions del CAP Urbà. La carpa de l’emissora municipal estarà ubicada just davant el CAP, i allà coneixeran el paper que va jugar l’atenció primària durant el confinament, i el rol que ha desenvolupat al llarg de la pandèmia. El professionals del CAP explicaran com es van reorganitzar aquell mes de març, comentaran l’impacte de veure instal·lada la carpa groga del SEM on es feien els triatges, i escoltaran l’experiència d’un personal que va treballar al límit.

A partir de les 09:40h la unitat mòbil de Ràdio Igualada es traslladarà a l’entrada principal de l’Hospital Universitari d’Igualada. Des de la carpa de l’emissora municipal parlaran amb el seu personal sanitari. En aquest espai coneixeran de primera mà com es va viure des de dins l’Hospital una situació que va obligar a posar en quarantena a la meitat de la seva plantilla per positius de COVID o contactes directes de positius.

L’especial començarà a les 08:00h i s’allargarà fins les 11:00h. Per la carpa de Ràdio Igualada passaran els veritables protagonistes de la lluita contra la COVID19, en definitiva, tots aquells i aquelles que aplaudíem des dels balcons. El programa es podrà escoltar a través del 103.2 FM i a través del web www.radioigualada.cat 

FER UN COMENTARI

*