Inici Hoquei Quevert 4 – Igualada HC 6: Líders a Europa

Quevert 4 – Igualada HC 6: Líders a Europa

L’IHC s’ha quedat sol al front del grup A de la Lliga Europea després de la seva victòria per 4 a 6 a Dinan contra el Quevert combinada amb l’empat a 3 del Barça a l’illa de Pic, a les Açores, contra el Candelària. Queden ara 9 punts en joc i la visita del mateix Quevert a Les Comes encetarà la segona volta de la lligueta.

Els de Francesc Monclús han obtingut tres punts d’or en un partit que ha començat costa amunt amb un gol de l’argentí Maxi Oliva  (després ha tornat a ser protagonista quan l’han expulsat per insultar l’àrbitre). L’IHC ha aconseguit remuntar amb autoritat fins l’1 a 3 amb un primer gol del Marçal i dues dianes d’un encertadíssim Oriol Vives , però al descans s’hi ha arribat amb empat a 3, gràcies al gols de l’argentí Burgoa (aprofitant que en Marçal era a terra lesionat) i de l’Andreu Tomàs.

Altre cop un Oriol Vives poderós, autor d’un hat trick, i Ton “el Magne” han restablert diferències a la segona part. Però el partit no es podia donar per acabat. Primer l’Elagi ha seguit agengantat el seu full de serveis aturant-li un penal al mateix Tomàs. De tota manera Fursternberg si que ha encertat a fer el 4 a 5 i li ha posat emoció. Però ja a l’últim minut Sergi Pla ha arribat puntual a la seva cita amb el gol i ha fet el 4 a 6 definitiu,en una FD molt protestada pel públic.

El Quevert s’ha queixat molt de l’arbitratge dels suïssos  Lewis i Eggimann que els han mostrat una targeta vermella i tres de blaves, però res no treu que els igualadins han superat tots els obstacles amb determinació i s’han emportat tres punts que els col.loquen líders del grup.

Quevert 4 (3/1) Jalabert, Sergio Burgoa (1), Andreu Toma?s (1), Maxi Oliva (1) i Se?bastien Furstenberger (1) EQUIP INICIAL Se?bastian Landrin, Corentin Turluer, Corentin Le Polodec, Jeremy Audelain i Fabien Picquet.

IHC 6 (3/3). Elagi Deitg, David Ca?ceres, Marc?al Casadevall (1), Sergi Pla (1), Ton Baliu (1) EQUIP INICIAL Oriol Vives (3), Albert Pove- dano, Marc Povedano i Aleix Vera.?

A?RBITRES. Lewis i Eggimann (sui?ssos).

GOLS:  1-0 Maxi Oliva min. 6, 1-1 Marc?al Casadevall min. 7, 1-2 Oriol Vives min. 14, 1-3 Oriol Vives min. 16, 2-3 Sergio Burgoa min. 16, 3-3 Andreu Toma?s min. 19; 3-4 Oriol Vives min. 30, 3-5 Ton Baliu min. 35, 4-5 Se?bastien Furtensberger min. 42, 4-6 Sergi Pla min. 49 (falta directa)