Inici Societat Queixes a Vilanova del Camí per un tall d’electricitat dissabte

Queixes a Vilanova del Camí per un tall d’electricitat dissabte

COMPARTIR

Tot i que Endesa distribución havia alertat del tall de subministrament del passat dissabte a Vilanova del Camí, alguns veïns es lamenten per la falta d’informació per part de la companyia. Afirmen que les circulars no van arribar a alguns carrers afectats. També lamenten la durada del tall que estava anunciat de les 8:30 a les 15:30 h, però que es va allargar fins les 18 h de la tarda, i coincidint amb un dia de festa.

L’alcaldessa vilanovina es feia ressò, divendres a la tarda, del tall que també s’havia anunciat al web municipal vilanoví. L’endemà, però, el dia del tall, alguns veïns li expressaven el descontent amb la companyia elèctrica, perquè no havien rebut la informació i la interrupció els havia agafat per sorpresa. Qüestionaven també si la durada del tall era raonable considerant els aliments que es poden fer malbé.

Des de la companyia van anunciar el tall programat per dissabte 12 d’octubre, que afectava força carrers del barri de Santa Llúcia, tot informant sobre la realització d’uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució, per incrementar la qualitat del servei.

Segons la circular de la companyia hi ha un telèfon de contacte a disposició dels clients: 800 76 07 06.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*