Inici Llibres «Que l’amor ens salvi de la vida», de David Escamilla

«Que l’amor ens salvi de la vida», de David Escamilla

COMPARTIR

[Img #6684]20 anys com a escriptor i 40 llibres publicats entre poesia, biografies, guies culturals, assajos, relats i novel.les. Aquest és el bagatge que el barceloní David Escamilla ha cultivat en aquests anys de trajectòria literària combinada amb altres facetes com la d’haver escrit i dirigit documentals i pel.lícules, a més d’una intensa presència en mitjans de comunicació com a col.laborador.

I no ens oblidem tampoc la seva vesant com a music. Ara David Escamilla s’estrena dins del gènere de la literatura juvenil. Ho fa amb ‘Que l’amor ens salvi la vida’, publicat per l’editorial La Galera, un segell de màxima qualitat amb lectures adreçades a les noves i joves generacions. Aquest nou llibre d’en David Escamilla és publicat dins de la col.lecció ‘Lluna roja’. Novel.la adreçada per a joves a partir de 14 anys, i és editat tant en català com en castellà


L’ARGUMENT

L’Elena té 19 anys i acaba d’obtenir el lloc de becària del xou de Luca, un jove de 30 anys, presentador televisiu, amb fama de trencacors. Al principi, ella es mostra distant i reservada amb el seu cap, però aviat se n’enamora, quan descobreix que té un passat terrible que el fa patir. Elena i Luca viuran una història d’anada i tornada, en què l’enamorament dels dos s’enfrontarà a tota classe d’impediments.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*