Inici Societat Quatre pastisseries de l’Anoia, entre les 50 millors de Catalunya

Quatre pastisseries de l’Anoia, entre les 50 millors de Catalunya

COMPARTIR
Els guardonats, dissabte passat. Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts.

Tres pastisseries d’Igualada i una de Piera han estat reconegudes entre les 50 millors del 2020 a Catalunya, en un acte celebrat a Sant Vicenç dels Horts dins de la tercera Mostra Internacional de Pastisseria. Els guardonats van rebre l’anomenada Fava de Cacau, el premi que reconeix el seu bon treball al capdavant dels seus respectius obradors.

De la capital de l’Anoia han estat distingides les pastisseries Pla, Òscar Pastisser i Targarona, mentre també ha rebut distinció JM Pastisser, de Piera.

La llista l’ha confeccionada un jurat independent creat i coordinat per un equip de 3 especialistes: Ramon Morató, Marc Balaguer i Josep Sucarrats. Aquests 3 professionals s’han encarregat de seleccionar el jurat, que està format per professorat de pastisseria, periodistes especialitzats en gastronomia i pastissers i pastisseres que no disposen d’una pastisseria en propietat perquè resideixen a restaurants, acadèmies, etc.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*