Inici Societat La quarta jornada de les Plantes Oblidades es presenta amb un tast...

La quarta jornada de les Plantes Oblidades es presenta amb un tast de productes silvestres

COMPARTIR

Aquest dimecres dia 13 de febrer tindrà lloc la presentació oficial del programa de la 4a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades i l’obertura d’inscripcions. Des del Col·lectiu Eixarcolant conviden a aquest acte que es durà a terme a les 19:30h a “Les Cotxeres dels Moixiganguers” (Plaça de Catalunya 1, Igualada).

L’acte constarà d’un tast de 10 productes silvestres mitjançant el qual serà possible submergir-se en els diferents blocs d’activitats que conformen el programa d’enguany i descobrir perquè és important posar en valor les Plantes Oblidades. Tothom qui ho desitgi podrà assistir-hi lliurament.

Aprofitant l’avinentesa, es durà a terme la presentació del programa previst per aquesta quarta edició, que consta de més de 90 propostes d’activitats. També s’hi presentarà el cartell oficial, i s’obriran les inscripcions al públic per aquelles activitats que així ho requereixin.

Animen a participar-hi i a ser ambaixadors de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades que tindrà lloc a Igualada el dissabte 13 d’abril.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*