Inici Societat Una quarantena d’entitats, serveis i empreses de Vilanova del Camí participen de...

Una quarantena d’entitats, serveis i empreses de Vilanova del Camí participen de la formació #ProuBullying

COMPARTIR

El passat dissabte 20 de maig, l’Espai Jove Can Muscons va reunir una quarantena de persones vinculades a entitats, serveis i empreses del municipi interessades en la prevenció, la detecció i l’actuació davant l’assetjament entre iguals.

La formació s’emmarca en el projecte Espais Lliures de Bullying promogut pel Consell Comarcal de l’Anoia en el marc de la Comissió Comarcal de Detecció, Prevenció i Intervenció enfront de l’Assetjament entre Iguals.

La sessió formativa va anar a càrrec d’Ari Troya de l’Equip SEER (Salut i Educació Emocional) qui durant quatre hores va ajudar a conceptualitzar què és i què no és bullying, quins indicadors i nivells d’alerta distingim en la intervenció en l’assetjament entre iguals, quines estratègies tenim per fer-hi front i quin és el circuit comarcal que disposem per si cal activar l’actuació dels serveis especialitzats.

Les entitats, serveis i empreses assistents van rebre un distintiu d’espai adherit a la campanya #ProuBullying perquè puguin fer visible que no permetran que es produeixi cap situació d’assetjament en els seus espais i que, en cas de ser necessari, activaran els protocols establerts.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i està alineada amb els objectius de la campanya “Respecta’m” que promou els valors de la convivència i el respecte, fomentar la cultura del diàleg, la tolerància i la diversitat, i denunciar les actituds irrespectuoses o incíviques que puguin posar en perill la convivència pacífica i el benestar col·lectiu.

FER UN COMENTARI

*