Inici Atletisme A punt la segona cursa solidària ‘Anoia en Marxa Contra el Càncer’

A punt la segona cursa solidària ‘Anoia en Marxa Contra el Càncer’

COMPARTIR

El diumenge 10 de febrer se celebrarà a Igualada la segona edició de la cursa “Anoia en Marxa Contra el Càncer”, organitzada per l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona, amb l’objectiu de recollir fons en la lluita contra aquesta malaltia. La sortida serà a les 11 h des de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada.

La prova solidària comptarà amb una distància de 5 km i, per ajustar-se a tots els públics, es podran completar tant corrent com caminant. El recorregut de la cursa, planer, és adaptat a tothom amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones. Els participants, a més de gaudir de l’esport popular, podran participar en un sorteig amb magnífics premis, un bon esmorzar i d’una Màster Class de Zumba.

Les inscripcions es poden fer fins al 8 de febrer al Punt Comarcal de l’associació a l’Anoia (Rambla Nova, 32 d’Igualada), al Calfont Wellness Centre d’Igualada (carrera Aurora, 86 d’Igualada) i per internet a través del web ticketea.com.

Aquesta carrera solidària pretén convertir-se en una cita anual ineludible per tots els amants de l’esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

La cursa és possible gràcies al patrocini de Calaf Grup i M Piqué, Finques Badia, La Renda Urbana, Servisimo, Silvia Giralt, Sofamel; i a la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, l’Esport Igualada, Igualada 2019, Sanitat i Salut Pública d’Igualada, gimnàs Calfont, Club Atlètic d’Igualada, Consum, Forn de Jorba, Forn de pa i pastes Jaume i Vincenç, Gessami, Targarona i la Unió Empresarial de l’Anoia.

FER UN COMENTARI

*