Inici Societat A punt la presentació de la cinquena Jornada Gastronòmica de les Plantes...

A punt la presentació de la cinquena Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

COMPARTIR

(Nota: activitat supesa)

Les Cotxeres dels Moixiganguers acolliran el proper dijous 12 de març a les 19:30 h la presentació de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, que enguany arriba a la seva cinquena edició. La Jornada, organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant, tindrà lloc el 4 d’abril a Igualada i ofereix una oportunitat única per conèixer les plantes que comunament anomenem “males herbes” i per entendre com aquestes poden contribuir a fomentar una alimentació saludable i una agricultura sostenible.

A la presentació s’explicaran els diferents blocs del programa d’actes, amb més de 130 activitats molt diverses que van des de tasts a tallers familiars, passant per xerrades, sortides etnobotàniques, concerts i actuacions musicals, entre altres. També s’aprofundirà en les novetats de la jornada, que aquesta edició amplia les activitats familiars i infantils, i es presentarà la samarreta i el cartell d’aquesta edició, a més dels domassos de la Jornada, que s’estrenen enguany.

Per cloure l’acte, el Col·lectiu Eixarcolant oferirà un tastet de productes elaborats amb plantes silvestres i varietats tradicionals, un aperitiu del què es podrà gaudir a la jornada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*