Inici Teatre A punt Els Pastorets de Capellades

A punt Els Pastorets de Capellades

COMPARTIR

L’Estel de Natzaret de Ramon Pàmies és l’obra escollida pels capelladins per representar els tradicionals Pastorets. Els dies 25 de desembre a les 7 de la tarda i el dia 8 de gener a les 6, el Teatre La Lliga acollirà les representacions d’aquesta obra tradicional catalana.

Un total de 145 persones voluntàriament i des de diferents àmbits, hi han anat treballant les últimes setmanes, amb l’afany i il·lusió de presentar divuit quadres ben diferents, i sobretot amb les ganes d’aconseguir la rapidesa i dinamisme de l’espectacle que venint de l’antigor, pretén ser actual i d’acord amb els temps que vivim.

El Grup Teatral de Capellades que n’és l’organitzador, a punt d’entrar a la celebració del 39è aniversari, com cada any ha obert les portes de bat a bat i ha fet una crida a tothom qui hi ha volgut col·laborar. Enguany fins i tot s’hi han unit persones d’altres poblacions.

Actors, tècnics i l’equip de direcció a hores d’ara tenen ja a punt tots els detalls perquè el públic pugui gaudir-ne.

Per a més informació i reserva d’entrades, es pot trucar al telèfon 696844798 o bé enviar un correu a grupteatral.capellades@gmail.com.

Pastorets de Capellades Pastorets de Capellades Pastorets de Capellades Pastorets de Capellades

FER UN COMENTARI

*