Inici Societat A punt una nova cursa i caminada contra el càncer de Montbui

A punt una nova cursa i caminada contra el càncer de Montbui

COMPARTIR

El diumenge 27 d’octubre se celebrarà a Santa Margarida de Montbui la V Cursa i Caminada Santa Margarida de Montbui en Marxa Contra el Càncer, organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, amb l’objectiu de recollir fons en la lluita contra aquesta malaltia i en ajudes directes als pacients i familiars.

El punt de sortida i d’arribada de la prova serà el poliesportiu Mont-aQua del municipi, a les 11 hores. El recorregut de la caminada és de 5 kilòmetres, mentre que la cursa és de 7 kilòmetres, en un format mixt urbà-rural.

Els participants gaudiran d’una festa familiar organitzada amb activitats infantils i xocolatada a partir de les 9 hores. A més, a l’acabar la cursa se celebrarà una Màster Class de Zumba i un sorteig.

Aquesta carrera solidària és ja un referent solidari contra la malaltia a la comarca per a tots els amants de l’esport que, a més, desitgen posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

FER UN COMENTARI

*