Inici Societat El punt d’informació de la Tossa obté l’acreditació Biosphere de sostenibilitat turística

El punt d’informació de la Tossa obté l’acreditació Biosphere de sostenibilitat turística

COMPARTIR

El Punt d’Informació Turístic ubicat a La Tossa de Montbui ha obtingut per primera vegada l’acreditació al compromís per la sostenibilitat turística Biosphere.

Aquesta Certificació Biosphere dóna fe que aquest servei compleix amb els criteris, indicadors i bones pràctiques establerts, fet que dóna la garantia que és un servei turístic adaptat i preocupat pel medi ambient i la sostenibilitat.

La feina per aconseguir l’acreditació Biosphere s’ha fet de manera coordinada amb el Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, dins la marca “Paisatges Barcelona” i el suport de la Diputació de Barcelona. Tal com destaca la regidora d’Administració, Economia i Participació Elisabet Tamargo “en el món del turisme s’està imposant obtenir la marca o distintiu de Biosphere com a garantia de qualitat. El Punt d’Informació Turístic ubicat a La Tossa continuarà treballant per mantenir aquests indicadors d’excel·lència”.

L’adhesió al compromís implica assumir els principis de gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.

La Diputació de Barcelona ha estat pionera en promoure, a través del seu programa “Compromís per a la Sostenibilitat”, les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i el seu reconeixement a través d’un distintiu, pel desenvolupament del turisme sostenible des d’una perspectiva integral i el treball col·lectiu. Actualment, hi participen més de 300 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona.

FER UN COMENTARI

*