Inici Destacats A punt tot un dia d’activitats amb la Igualada Urban Running Night...

A punt tot un dia d’activitats amb la Igualada Urban Running Night Show

COMPARTIR

Igualada viu aquest dissabte tota una jornada d’activitats amb la Igualada Urban Running Night Show, que com a novetat proposa d’Igualada Morning Show, amb activitats matinals a l’avinguda Barcelona entre c/Pierola, C/Calaf, C/Piera.

11:00 CURSA DE PATINETS
12:00 CURSES INFANTILS
12:30 CURSA DE COTXETS
13:00 FINAL DE FESTA I ESPECTACLE AMB KIDS & US

Com és habitual, les curses de l’Igualada Urban Running es celebraran a la tarda al centre de la ciutat.

18:30 CURSA DE 5KM (NOVETAT SORTIDA I ARRIBADA A LA RAMBLA SANT ISIDRE)
20:00 CURSA DE 10KM (NOVETAT SORTIDA I ARRIBADA A LA RAMBLA SANT ISIDRE)
21:00 FESTA DE MÚSICA LLUM I COLOR PER TANCAR LA JORNADA

L’organització agraeix la col·laboració de tots els veïns afectats per la cursa, que tindran dificultat per entrar i sortir de casa seva de les 18 a les 22h. Recomanen no moure els vehicles entre els carrers del recorregut, tot i que sempre que hi hagi una urgència, els més de 50 controls de la organització, les 12 persones de protecció civil i els agents de la Policia Local d’Igualada donaran pas alternatiu en les vies principals per garantir la fluïdesa de cotxes.

Recorregut de la cursa

Rambla Sant Isidre, Rambla General Vives, C/ Sant Jordi, C/ de la Soledat fins a C/ Santa Joaquima de Vedruna, C/ Sant Carles, C/ dels Esquiladors, Passeig Verdaguer Sud fins al C/ Lleida, Passeig Verdaguer zona peatonal fins C/ Sant Josep, C/ Sant Josep de baixada fins al C/ del Clos, C/ del Clos a Plaça Cal Font, C/ de la vida, Passeig Verdaguer, C/ Joan Maragall fins C/ J. Martí Franquesa, C/ de l’Aurora fins Santa Caterina, Rambla Nova – direcció Oest, Travessia del Vallès, Plaça Sant Joan, C/ de Sant Simplici, C/ Sant Sebastià, Plaça Sant Miquel, C/Sant Jaume, C/Sant Bartomeu, Plaça del Rei, C/del Roser, C/ Santa Maria, Plaça de l’Ajuntament, C/ del Born, C/ Nou i C/ Garcia Fossas

Les inscripcions encara es poden fer en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*