Inici Atletisme A punt la Cursa Popular de Vilanova del Camí

A punt la Cursa Popular de Vilanova del Camí

COMPARTIR

El departament d’esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí està preparant una nova edició de la Cursa Popular de Vilanova del Camí, anunciada pel proper diumenge 18 de març. La prova, que arriba a la vint-i-quatrena edició, és una de les cites esportives locals més consolidades i sempre destaca per aplegar un gran nombre de participants. Les inscripcions anticipades es poden fer fins el dia 15 de març.

La cursa popular convida a participar als atletes vilanovins i anoiencs, però també a la població en general. És per això que compta amb tres recorreguts de diferents distàncies: una cursa urbana de quatre quilòmetres i mig, una de mixta urbana/natural de deu quilòmetres, i un tercer recorregut infantil, d’un quilòmetre, que sortirà a les 12 del migdia.

A la pàgina web municipal www.vilanovadelcami.cat/esports trobareu tota la informació per formalitzar les inscripcions que es poden fer fins el dia 15 de març. També us podreu inscriure el dia de la cursa de 9:00 a 10:30 h, si no s’ha arribat al límit d’inscrits. A la cursa infantil, les inscripcions es podran fer fins a les 11:30 h.

També hi ha la possibilitat de participar com a voluntaris. Només cal trucar a les oficines d’Esports al 93 805 44 11 (extensió 1).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*