Inici Bàsquet A punt la 30a edició del 3×3 Bàsquet d’Igualada

A punt la 30a edició del 3×3 Bàsquet d’Igualada

COMPARTIR

El passat divendres es va presentar la propera edició del 3×3, que arriba a la 30ena edició, una de les més veteranes de Catalunya. Dissabte 15 de juny, a la plaça de Cal Font d’Igualada, tindrà lloc l’esdeveniment de bàsquet més popular de la ciutat. Aquesta és una edició especial ja que es celebra el seu 30è aniversari. Serà un dia on es recordaran els inicis de la competició a Igualada, l’any 1989.

Per a l’ocasió s’han reunit al pavelló de Les Comes, l’alcalde d’Igualada en funcions, Marc Castells, els patrocinadors principals de l’esdeveniment, Jordi Bernadet de Transports Bernadet i Jordi Carrique de BBVA; i els representants del club, la jugadora i entrenadora Judit Lamolla, i els membres de la junta directiva, el president Jordi Balsells, la vicepresidenta Neus del Rio i la representant de la junta directiva en la capitalitat d’Igualada del bàsquet femení, Ona Serradell.

El 3X3 de Cal Font està integrat des de l’any passat al Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol. Igualada és una de les deu seus catalanes on té lloc aquesta competició, això comporta que els guanyadors de cada categoria passen a la final de Barcelona que es celebrarà el 27 de juliol a Barcelona.

El 3X3 és obert a tothom i a totes les categories, des de mini fins a sènior. Es preveu una assistència de més 500 jugadors que ompliran les catorze pistes més les dues centrals BBVA i Transports Bernadet on es disputaran les finals. El dissabte 15 de juny serà una festa de bàsquet, photocall i sorpreses. A més de les competicions per categories es celebraran els concursos de tir, two ball i triples, dotats de premis específics. A més, tota la plaça comptarà amb wifi Iguana.

Les inscripcions estaran obertes fins el 9 de juny i cal adreçar-se a la web de la Federació a https://3×3.basquetcatala.cat/igualada2019/

Aquest torneig és possible gràcies a la col.laboració de BBVA, Transports Bernadet, Alain Afflelou, Ferreteria Jorba Solà, Igualada Comerç, MIPS, Events, La Veu de l’Anoia, Iguana Comunicacions, Clínica Dental Anoia, Aigües de Rigat, Donaccés, CE Anoia, Punto Blanco, Servisimó, Ca la Mari i Ràdio Igualada, a més del suport de l’Ajuntament d’Igualada i de la Federació Catalana de Basquetbol.

 

FER UN COMENTARI

*